Bejelentés


Szentkereszti Andrea oldala Honnan fogom tudni, ha elfogy a láthatatlan tintám?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.







Üzenőfal


Név:

Üzenet:













Mit is jelent az írás nekem? Elsősorban sikerélményt jelent.
Az önkifejezésnek azon képességét, ami, ma újságíróként azt mondom, tanulható, akár a helyesírás, de mégis több annál. A személyiségünknek, a dolgok megélésének egy fajta kivetülése.
Talán kicsit exhibicionizmus. Ennek eldöntését rád, az olvasóra bízom. Őszintén írni, olyan, mint őszintén beszélgetni veled, olyasmiről, amit te is jól ismersz, az életről, érzésekről, problémákról, és dilemmákról. Főiskolás éveim alatt megtanultam, mennyire fontos a közérthetőség, de nem akkor tanultam meg írni, mert a történések emberi megélése nem tanulható.
A kaposvári egyetem kommunikáció szakán végeztem, és hosszú ideig újságíróként dolgoztam. A sok írás mellett sosem volt merszem, (talán kedvem sem) kirándulni más műfajokba, mint a vers, novella, vagy mese. Aztán feleség és anya lettem.
Az új szerep, új érzéseket hozott. Irodalmi vénám lévén, leírtam a kisfiammal kitalált esti mesélgetéseket, éppúgy, mint a női szerepekkel éledő érzéseket. Nevezzük ezt kirándulásnak, amikor végérvényesen felnő az ember.
És nevezzük kirándulásnak az írásaimat is, hiszen irodalmi babérokra sosem pályáztam.
És megint ott vagyok a legelején. Mit is jelent az írás nekem?
Önazonosságot. Sikerélményt.
Reménykedem benne, hogy találsz kedvedre való olvasnivalót, és visszatérsz ide. Mert szeretettel visszavárlak :)



ariadne





elérhetőség:sefyandi@gmail.com










Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!